Back to Life | Doua cursuri noi pentru Noul Pamant

🌿 Ultimele saptamani am cautat sa fortez lansarea unor programe si idei care bantuie de mult in energia mea si, mai ales in mintea mea.

Ba, mai mult, ultimele saptamani au fost poate cele mai agitate 😏 pe care le-am avut de multe (zeci) de ani as zice. Cumva mintea ramane intr-o stare de SupraActivitate si cand ma asez in pat incep sa vad lucruri ce urmeaza sa se petreaca (la nivel de umanitate), sa calculez si sa asociez cifre, energii, mesaje, sa gandesc proiecte care sa fie suport oamenilor din jur, sa caut solutii si multe altele. 

Singurele momente de liniste sunt cele din meditatii si uneori cele de alergare – cand ma presetez sa pun pauza. Iar pentru ca ultimul an a fost cu foarte multe atacuri, schimbari generate din exterior catre mine, catre viata mea, mi se intampla mult mai des decat sunt obisnuita sa fie nevoie sa iau o pauza de la tot, subit si spontan – las telefonul, laptopul si plec sa stau pur si simplu in natura sa casc gura la cer, la apa, la munti sau orice am in preajma.

Despre Divine Money Flow#2

Stiam ca e nevoie sa astept aceasta Luna Noua (care este in casa 2 a resurselor pentru mine) ca sa finalizez pagina noului curs Divine Mone Flow #2 – care va incepe de Luna Noua in casa mea 3 a cursurilor, aspectata de Saturn retrograd in tranzit (serviciul pe care eu trebuie sa-l indeplinesc catre Umanitate si grupuri – in Varsator), in casa 9 (a Spiritualitatii si studiilor superioare) peste Jupiterul meu natal (Gurul – Dumnezeu ce curge prin noi) si Marte (Soldatul Umanitatii).

Detalii aici

Si ca sa nu ma uite Sfintii scriind, caci voi vorbi destul in curs, nu caut sa va conving – este un curs care s-a cerut de catre o parte dintre cei care au parcurs Divine Money Flow#1 – ce poate fi parcurs si remote pe baza inregistrarilor – iar 🌿SCOPUL principal 🌿al acestui curs este sa ne trezeasca din IGNORANTA si sa ne ofere perspective mai inalte asupra energiei banilor si abundentei in viata noastra. Daca astepti sa te imbogatesti spontan peste noapte dupa acest curs, inseamna ca nu este locul potrivit tine.

Vom vorbi despre: Vastu in viata noastra. Banii si Joburile Noului Pamant. Inteligenta Artificiala. Regenerarea.

Cel mai mare challenge al meu cu acest curs este sa sumarizez in 4-8 ore tot ce am acumulat in sute, poate chiar mii de ore de cursuri, research si citit si nedormit noaptea. Si da, ma “sperie” putin acest aspect.

­Detalii aici

Curs Empowered Transformation

Un curs despre Nutritie, Miscare si Trezire Spirituala a CORPULUI nostru – cum ne cream un corp care sa vibreze in rezonanta Noului Pamant. 

Detalii aici

Pana una-alta, din agitatia si linistea mea, va trimit IUBIRE si RECUNOSTINTA, Alexandra

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592