Descoperă potențialul divin din tine

Metoda Theta Healing este mecanismul prin care poti dobandi vindecarea emotionala sau fizica.

Cum decurge o terapie Theta

Am pregatit o descriere a metodologiei pe care o aplic in terapiile Theta. Daca ai nevoie de informatii suplimentare, imi poti scrie in sectiunea Contact.

  • Varianta 1: Vindecarea fizica sau emotionala prin facilitator, fara niciun input din partea pacientului
  • Varianta 2: Vindecare prin facilitator cu sapare in campurile energetice si in subconstientul pacientului
  • Varianta 3: Descarcarea de programe in campul energetic al pacientului
  • Varianta 4: Scanarea prin intermediul facilitatorului a campurior energetice ale pacientului

Te poți programa pentru o sesiune Theta în calendarul de mai jos

Schimbul energetic

Indiferent de posibilitatile financiare, te incurajez sa imi scrii, daca ai nevoie si simti ca esti in rezonanta cu energia ce este transmisa prin mine pentru evolutia si/sau vindecare ta. Vom gasi impreuna o cale de a echilibra schimbul energetic.


Daca alegi schimbul energetic in bani....

  • Donatia recomandata este 150 ron/jumatate de ora (se emite factura)
  • De ce? Terapiile pot dura intre 30 minute si 120 minute, in functie de complexitatea subiectelor tratate, asa ca am ales un schimb usor de adaptat.
  • Daca nu iti permiti acest cost, scrie-mi si vom gasi o cale impreuna catre evolutie si/sau vindecare.

Testimoniale

Pentru mine terapia theta pe care o faciliteaza Alexandra este un raspuns la o rugaciune spusa de demult. O rugaciune pentru vindecarea mea, pentru ca eu la randul meu sa pot ajuta alti oameni. In doar cateva sesiuni de theta healing cu Alexandra, am dat la o parte ‘foitele de ceapa’ de la suprafata, sapand in spate si aducand la suprafata convingeri limitative si programe instalate din copilarie care nu-mi mai serveau procesului meu de vindecare. Si tot prin facilitarea ei, am avut acces la inlocuirea lor cu programe benefice mie, care ma ajuta sa evoluez si sa depasesc momentele de blocaj. Am lucrat impreuna atat pe iertare, pe relatia cu parintii, cat si pe greutate si imagine corporala, precum si pe acceptare si iubire de sine, inclusiv pe manifestarea unei relatii de iubire neconditionata in viata mea. Cred ca fiecare tehnica de terapie are beneficiile ei, insa gasesc theta healing foarte eficienta si in rezonanta mea si o recomand din tot sufletul!

Cristina

Ce inseamna pentru mine terapia Theta?

Este acel misterios "ceva" dupa care a tanjit sufletul meu ani la rand. Este linistea si pacea, echilibrul si iubirea, claritatea gandurior si acel moment de "aha" care mi-a schimbat traiectoria vietii. Terapia Theta mediata de Ale, mi-a adus eliberare de atasamente si judecati, recunostinta si lacrimi de multumire.

Sunt recunoscatoare pentru ca te-am intalnit in cel mai potrivit moment. Iti multumesc!

Lavinia

„ Prima sedinta de Theta Healing a venit dupa ce incercasem deja mai multe tipuri de terapii clasice, care m-au ajutat sa inteleg anumite tipare si comportamente la mine, fara sa ajunga insa la cauza profunda. Cumva, lucram mai mult pe efect si mai putin pe cauza, iar starea de bine temporara pe care o simteam dupa acele sedinte nu era de durata.

De vreo doi ani de zile sunt mult mai constienta si mult mai atenta la mine din punct de vedere body-mind-soul: ce gandesc, in ce emotii imi petrec viata, cum reactionez, cum percep lucrurile si oamenii din jurul meu etc. Am constientizat cu ajutorul Alexandrei de unde vin majoritatea blocajelor din viata mea, care e sursa emotiilor puternice, ce tipare mentale am exersat si intarit inconstient de-a lungul vietii, care sunt ranile sufletului cu care am venit si pe care le am de vindecat... Iar cand credeam ca stiu si inteleg deja destul de multe, au venit sedintele de Theta!

Modul in care am scos la suprafata lucruri despre care mai discutasem si in alte contexte a fost rascolitor. Pe cat de intensa a fost calatoria sub ghidarea Alexandrei, pe atat de usurata si usoara m-am simtit dupa. Si cel mai important pentru mine e ca starea aceasta se mentine.

Primul si cel mai important pas pentru mine a fost constientizarea. Apoi acceptarea. Daca nu-ti dai seama ce se intampla cu tine, ramai acolo. Daca iti dai seama, dar nu accepti si te impotrivesti, intri intr-o lupta continua care te va seca de energie. Aici eram eu: constientizasem destul de multe la mine, insa nu eram in acceptare, apareau mereu acele „Dar de ce eu? / Dar de ce mie?”. Alexandra m-a ajutat sa-mi raspund.

Alex e un om inzestrat. Pe langa darul asta frumos pe care l-a primit, apreciez enorm dedicarea ei. Si faptul ca e alaturi de tine la fiecare pas, nu conteaza ziua din saptamana sau ora din zi. Trebuie doar sa vrei, sa ceri si sa crezi in proces.”

Loredana

Am inceput prima sedinta de Theta Healing cu sentimente amestecate de speranta si scepticism dar vocea calda si blanda a Alexandrei au reusit sa-mi induca o stare de liniste si relaxare.

Majoritatea oamenilor care merg pe calea lor se lovesc de niste obstacole pe care cu greu le pot depasi fara ajutor. Si eu am facut (si mai fac) acest lucru.

Dupa aceasta sedinta, Alex m-a facut sa realizez ca aceasta credinta limitativa ma impiedica sa evoluez si sa descopar cu adevarat bucuria sufletului.

Este greu pentru mine, o persoana obisnuita cu cifre si grafice, sa ma deschid in fata altcuiva, si sa-mi expun temerile si trairile. Alexandra a reusit sa-mi castige increderea si datorita ei am reusit sa-mi exprim trairi adanc ascunse sub presulet. Compasiunea ei este cu adevarat minunata.

A doua zi dupa sedinta de theta, am constientizat o parte din problemele trecutului si am avut vise de o claritate incredibila.

M-am vindecat dupa o sedinta? Cu siguranta ca nu. Dar am facut un mic pas. Sufletul nu tine cont de cifrele si graficele mele, el se bazeaza pe iubire si credinta.

Multumesc Alex, ca ma inveti sa-mi deschid inima si ma ghidezi pe calea spre liniste si vindecare.

Astept cu drag sedintele viitoare.

Marian

>