Ce inseamna Voia Divina?

Ei bine, avem Liber arbitru. Asta inseamna ca putem alege. Insa ce inseamna sa manifestam Voia Divina?

Inseamna sa fim in timpul divin si in loc sa ne dorim prin ego ceva anume, sa permitem (tot prin Liberul Arbitru) Creatorului sa trimita catre noi ce avem nevoie in momentul potrivit.

Inseamna, de fapt, sa ne deschidem catre a primi ce este necesar evolutiei noastre in acest moment, fara control mental, fara comparatii, fara “vreau” si “trebuie”. 

Inseamna sa ne presetam ca suntem in UNIUNE si sa renuntam la a da valoarea de bine/rau situatiilor si oamenilor care vin catre noi. Sa intelegem ca vom primi ceea ce emitem si ca, daca putem schimba ceva, putem schimba ceea ce emitem si NU ceea ce cerem pentru a ramane in echilibru. 

Si totusi, este dezirabil sa ramanem in echilibru orice ar veni catre noi – pentru ca acest lucru inseamna renuntarea la atasamente, inseamna ca suntem intregiti ca suflete, inseamna ca nu avem asteptari si ego si frici, inseamna sa ne abandonam curgerii divine, planului nostru divin deja ales si timpului divin, inseamna sa fim in acord cu TOT CEEA CE ESTE.

Da, este ok sa cerem sa se intample Voia Divina. Insa acest lucru ar fi ideal sa nu vina din EGO.

Sunt oameni care spun “ stie El, Dumnezeu, ce e mai bine” sau “ sa fie cum vrea Doamne Doamne” – aceste exprimari nu sunt altceva decat ego, o lipsa a responsabilitatii ca ceea ce ni se intampla este rezultatul a ceea ce suntem si emitem ca vibratie.

Cand spunem “Faca-se Voia Dumnului”, sa o spunem cu deschiderea de a primi orice vine catre noi, fara a da valoarea de bine sau rau. Sa o spunem pregatiti sa imbratisam transformarea ce ni se trimite, fara sa judecam. Sa fim pregatiti sa actionam pentru a transcende in iubire tot ceea ce suntem.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592