Calatoria spre Chakra 1 a Romaniei.

Romania #chakra 1️⃣ #manipura

Cativa dintre voi stiti ca Lucrarea asupra careia ma concentrez in acest moment, venita de Sus, este sa curat si sa deschid portalurile din Chakrele Romaniei.

Prima data cand am primit acest mesaj m-am panicat … ma intrebam de unde sa o apuc si cum. Mai ales ca deadline-ul era decembrie 2021.

Intre timp, am aflat ca deadline-ul este 20.12.2021 , am primit ajutoare ca sa pot ajunge in locatiile chakrelor si ghidare pentru noile portaluri.

Primul impuls a fost sa caut pe google Chakrele Romaniei. Evident ca Lucrarea mea(a noastra, de fapt) este in alte zone.

Insa va poveatesc astazi despre Chakra 1 : muntii Retezat – Parang – Godeanu (Gugu). Am fost binecuvantata sa ajung si sa reusesc sa ii urc cele 3 varfuri (Peleaga 2509 m, Parangul Mare 2519 m, Gugu 2291 m).

Traseele m-au intampinat cu mesaje de la Creator.
Ziua 1️⃣ – curatarea Chakrei era 15%, la finalul zilei ajunsese la 45%
Ziua 2️⃣ – curatarea era la 55% si a ajuns la 75% la finalul zilei a 3️⃣a.

Spiritele de pe Gugu si #Zamolxe m-au primit cu retinere si ceva blocaje, am reusit sa facem pace pana la final. Ultima zi a fost o ruptura din matricea materiala pentru mine, extrem de profunda experienta.

Urmeaza Chakra a 2a in Apuseni. Am emotii, da. Va fi nevoie sa urc tot singura si sa cer Creatorului si Maestrilor sa ne ajute.

✨Oricare dintre voi isi doreste sa ajute imi poate scrie sau poate ramane deschis pentru curgerea Luminii prin propriile corpuri prin INTENTIE. Beneficiile sunt pentru Noul Pamant si generatiile ce vor urma, insa si pentru fiecare dintre cei care participa la Lucrare – lumina ce trece prin noi curata si amplifica evolutia sufletului si arde #karma

Pana una-alta, sa fim iubire ????

Love,
A.

We are love(d).
“Increde-te in El”

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592