Suntem iubire neconditionata.

????????’Cum poti fi asa?’
Eu:’Asa cum?’
????????’Asa de buna..’

Dupa ce sunt taioasa (sau asa ma percep cei care nu sunt obsinuiti cu Adevarul Absolut spus fara masti), oamenii ajung adesea la aceeasi concluzie : ca iert si iubesc si sunt la fel de disponibila pentru cei care vin catre mine chiar si dupa ce sunt data la o parte.

Oamenii percep acest lucru ca fiind ‘bunatate’. Insa pentru mine este normalitatea.

Acea normalitate in care NU exista suparare, in care nu judec pe nimeni indiferent ce ar face (si da, uneori oamenii au reactii grele – tipete, amenintari, chiar agresivitate fizica – iar toate vin din durere interioara).

Normalitatea mea este sa iubesc neconditionat indiferent ce mi-ar face cineva. Iar cei care nu au crezut, s-au convins singuri. Ba chiar m-au supus la teste 🙂 sa vada daca intr-adevar curge prin mine Dumnezeu si pot ierta orice.

‘Problema’ a aparut cand si-au dat seama ca da, pot ierta orice. Ca NU ma supar, ca nu cer explicatii sau justificari pentru niciun tip de comportament.
Pentru ca NU suntem obisnuiti sa primim iubirea neconditionata.

Si continuarea ‘problemei’ … CE NE FACEM NOI cu iubirea neconditionata? ????????‍♀️????????

Da, oamenii nu stiu sa primeasca acceptarea totala din partea altui om, nici iubirea, nici sa traiasca in bucurie. Pentru ca programele mintii sunt altele.

Ce spuneti, invatam ca MERITAM si putem trai in iubire neconditionata, ca putem sa ne trezim in fiecare dimineata cu bucurie si sa o mentinem, putem sa reprogramam TOT ce ne atrage durere si MERITAM sa fim iertati si acceptati PLENAR?

Binele si raul sunt doar perceptii care ne ajuta sa evoluam in aceast
plan 3D, sunt perceptii temporare, iar orizontul ne arata dimensiuni superioare ale UNIUNII cu TOT CEEA CE ESTE.

Pana una-alta, in sufletul meu incap destui oameni care sa traiasca bucuria prin mine, daca au nevoie – si asta doar pana cand se conving ca ei INSISI sunt bucuria pura si iubirea infinita ????

♾????,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592