Cine sunt Vindecatorii?

????Cine sunt Vindecatorii?

????????Citeam in cartea lui Drunvalo ceva ce pastram in campurile mele, insa a venit ca o confirmare.

S-au facut cateva studii pentru a analiza care sunt conditiile umane sa fii vindecator. Iar raspunsul este ataaat de simplu: cu cat iubirea neconditionata manifestata este mai puternica, cu atat puterea de vindecare este mai mare.

Vindecatorii folosesc diverse tehnici – multi au transpus vindecarea in structuri care sa fie usor de inteles pentru mintea umana. Fie ca este vorba despre medici, terapeuti, #Theta, #Pranic, cristale, #ayurveda , samanism, #channeling sau alte metode, vindecarea are invariabil o singura sursa IUBIREA.

Iubirea este acea energie care poate rearanja atomii, care poate crea si recrea materia, care vindeca boli, care ne inalta in constiinta sau ne face sa levitam. Iubirea transforma orice dualitate in Lumina.

????Toti am fost creati din iubire, suntem iubire, insa manifestm un anumit nivel al acesteia in planul material, in constiinta 3D care ne limiteaza, uneori.

Credinta mea este ca toti suntem vindecatori, ca toti suntem iubire – indiferent de resentimentele pe care le manifestam sau comportament. Totul este o cale catre Sursa, toti ne putem autovindeca daca vrem. Toti suntem vindecatori sau viitori vindecatori. Toti suntem Maestri Ilumnati sau Ascensionati sau viitori Maestri.

Ramai in #iubire – iubirea vindeca orice ????

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

free access
peace meditation

by subscribing you will receive access to the free meditation & my newsletters.

You can unsubscribe at any time :)

IMG_9592