Fericirea inseamna autenticitate.

exploreLife

Cautam adesea motive de nemultumire, motive pentru care sa ne simtim insuficienti sau motive sa spunem ca viata noastra nu este suficient de buna/frumoasa.

Social Media intareste aceste simtiri prin aproape fiecare postare care spune cat de minunat se simt ceilalti.

Insa totul este o iluzie….
✔️ ca sa ne bucuram de viata nu avem nevoie de prea mult, ba chiar de nimic. Bucuria autentica este in noi si NU depinde de ceea ce facem, cati bani avem sau daca ne permitem o vacanta scumpa.
✔️ Bucuria noastra NU depinde de cei de langa noi – daca ei sunt happy, nu inseamna ca noi suntem cu adevarat bine. Daca avem oameni langa noi, nu inseamna ca noi suntem neaparat bine. Daca avem bani, nu inseamna neaparat ca suntem bine.

✔️ daca cineva are o masina mai scumpa, daca are un copil si un partener cand tu nu ai, daca alearga mai bine/inoata mai bine/face mai mult sport – NU inseamna ca este mai fericit.

Si oricum, raportarea la cineva din exterior care sa ne aduca bucurie interioara este lipsita de AUTENTICITATE.
La fel ca si in cazul in care ‘dam vina’ pe cineva din exterior ca ne-a intristat/infuriat/dezamagit.

Cand vom intelege ca TOTUL este in noi, abia atunci putem incepe sa construim VIATA in mod autentic si abia atunci putem avea sanse reale sa traim BUCURIA, PACEA si IUBIREA autentice ????

In plus, le von descoperi doar experimentand, experimentand, experimentand noi insine.

Traieste viata ????

Va iubesc ♾,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592