Adevarata libertate e in interiorul tau.

Libertatea absoluta o vom gasi doar in interiorul nostru, independent de munca, familie, prieteni sau societate.

Multi ma iau ca reper de libertate – si da, sunt pentru multi cel mai liber om pe care il cunosc. E valabil si pentru mine, insa multi nu observa ca in spatele acestei libertati de a fi sunt multi ani (vreo 13) de eficientizare a muncii, a relatiilor, multi nu observa ca plec cu munca dupa mine oriunde ma duc, iar zilele mele de vacanta sunt cu cel putin 2-3 ore de munca, ca ma trezesc cu 1-2 ore inaintea celorlalti din grup sa lucrez, raspund la telefon si sunt available pentru oameni in orice moment, indiferent de ‘vacanta’.

Cum am ajuns aici? Mi-am dorit cu adevarat sa ma simt libera si am ales in viata avand ca prioritate LIBERTATEA DE A FI.

Din cauza atasamentelor, multi dintre oameni nu vor putea alege din perspectiva libertatii si se vor simti frustrati, limitati, constransi , dand vina pe sistem, politicieni, famile si vor spune ‘nu pot pentru ca ****’.
Insa daca nu esti LIBER IN INTERIORUL TAU, nu vei putea fi liber nici in exterior.

Transforma ATASAMENTELE si DORINTELE in libertate si vei fi liber(a).

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592