Relatia cu un partener netrezit spiritual.

stop sabotaging yourself ❌

Relatiile dintre un partener trezit (mostly femei, asa mi-au aparut in viata/terapii) si un partener netrezit si INTIMITATEA SACRA
????????partenerul netrezit tinde sa-si manifeste obsesiv sexualitatea carnala, provenita din nesatisfacerea nevoilor sufletului, netrezire si chiar instinctul de supravietuire.

????????partenerul trezit se simte ‘obligat’ sa se supuna acestor nevoi desi nu simte. Acesta simte nevoia de o conectare profunda, de intimitate a sufletului care nu are intotdeauna legatura cu conectarea fizica fara UNIUNE in energii si suflet.

???????? pentru ambii apare frustrarea – cel netrezit se va simti intotdeauna respins si va acuza ca este respins (posibil sa isi gaseasca diverse aventuri extra-relatiei) pentru ca EL insusi respinge, de fapt, conectarea si pentru ca, probabil, manifesta rana de respingere.

Partenerul trezit se va simti trist, deziluzionat, demotivat, chiar depresiv pentru ca nu simte sa se mai conecteze cu celalalt si va crede ca este defect.

????Scopul : cel netrezit sa ajunga sa se trezeasca alaturi de cel deja trezit. Si sa construiasca impreuna o relatie si o intimitate armonioasa, in afara placerilor carnale ce denota atasamente de material.

????Cum: prin comunicare. Insa aceasta depinde de deschiderea ambilor parteneri. Este benefic ca ambii sa fie implicati in a-si comunica simtirile.

????Succesul: este binele fiecaruia – relatia poate continua sau nu. Cel netrezit poate alege sa se treasca sau nu. Cel trezit poate alege sa ramana in frustrare sau nu. Fiecare va alege binele lui, rezonanta lui.

Hai sa trasncendem aceasta sexualitate material in Uniune manifestata in Iubire Divina ???? e cazul sa renuntam la a pune sablonul de subiect tabuu. Poate ar trebui sa cautam dincolo de dogmele religioase si sa citim despre viata lui Iisus care nu a respins relatia cu Maria Magdalena, iar unele scrieri confirma ca au avut un copil impreuna. Nu sunt vorbele mele, credinta personala mi-o pastrez, dar va incurajez sa cautati – in voi si la El.

Love,
A.

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592