Cum comunicam cu 👽 ?

La ultima intalnire lunara de incursiune in Inregistrarile Akashice, am primit o intrebare interesanta:

– de ce pana acum civilizatiile extraterestre nu au comunicat cu noi?

Eram pe canalul vechi din Medgidia de la parintii mei acasa, in 2020 in pandemie, alergam si ascultam niste Youtuburi. Si-mi amintesc ca a intrat aleator in playlist un video de-ale Brachei. M-am oprit din alergat si am inceput instant sa topai si sa plang. Simultan. Ma simteam ACASA.

Simteam ca, finally, pot sa traduc ce simt si primesc si ca nu sunt singura ciudata.

A fost prima mea interactiune constienta cu civilitatiile Extraterestre – am inceput sa comunic cu ei, sa le cer pareri, sa le simt anumite comportamente/emotii – pentru mine, Pleiadienii sunt tare zurlii si prietenosi, am inceput sa recunosc oameni din jurul meu cu care m-am intalnit in existentele din Pleiade. 

La inceput de 2021, exact in noaptea de Revelion, fiind singura la trecerea dintre ani, am facut o prima incursiune in Inregistrarile Akashice. Am urmat procedura Lindei Howe si am reusit sa ma conectez destul de facil. Am retrait intr-un mod foarte autentic una dintre existentele mele din Pleiade in care eram conducatorul unei nave, delegat de Federeatia Galactica de Lumina sa salvez o planeta atacata – cel mai probabil de cei denumiti Intunecatii din Orion. In fata mea, planeta a fost distrusa. Imi amintesc ca am plans jumatate de ora in continuu intelegand de unde am pastrat in actuala existenta acest sindrom al Salvatorului justitiar si luptator.

Intre timp, diveerse locuri m-au conectat cu diverse civilizatii:

  • Egiptul m-a conectat foarte puternic cu Sirius (mostly Sirius A) – SanandaIsis si multi altii
  • Tara Luanei m-a conectat cu Polaris si Alpha Centauri, Avienii
  • Astrologia ca stiinta in sine m-a conectat cu Andromeda
  • Muntii Papusa (si Piatra Craiului si alte cateva locatii) cu domnii din Arcturus
  • hinduismul m-a conectat cu Familia din Lira si via mesageri din Arcturus m-am conectat si cu Fondatorii (aici inca nu am o conexiune stabila)
  • m-am conectat cu Martienii si am aflat de una dintre existentele mele in Alpha Draconis ca Draconian Luminat

…si toate acestea sunt mici parti din ceea ce traiesc zilnic pentru care oamenii ma considera … de pe alta planeta (ca sa ma exprim dragut 🙂 ). Dar EU ma simt bine in pielea mea de Calator Intergalactic.

Majoritatea dintre noi suntem Calatori intergalactici (cel mai probabil si TU, daca ai ajuns sa citesti aceste randuri, caci voi atrage in jurul meu oameni din rezonanta mea).

Iar raspunsul la intrebarea de la inceput: De ce pana acum civilizatiile extraterestre nu au comunicat cu noi? -> ei au comunicat, insa NOI nu suntem capabili sa descifram codurile de Lumina si sa le traducem in ceea ce manifestam aici si acum. Multi oameni de stiinta sau celebri (Beethoven, Einstein, Eminescu, Tesla, Faraoni, Regi, conducatori) actioneaza sub ghidare extraterestra – Luminati sau Intunecati – si au ADN extraterestru. 

De ce am venit aici? Ce origini extraterestre avem fiecare? Cand a luat nastere Pamantul si ce s-a intamplat in Pangea, Lemuria, Atlantida si ce va urma (ca inertie a liniei temporale curente, caci totul se poate schimba) discutam in intalnirea lunara de incursiune in Inregistrarile Akashice.

As aprecia orice feedback legat de aceasta tema:

  • ti-ai dori o serie de podcasturi care sa dezbata evolutia Pamantului si civilizatiile extraterestre?
  • Ai vrea sa stii ce origini ai?

Lasa-mi, te rog, un mesaj la adresa love @ inspiria.ro ca sa pot face un plan care sa acopere nevoile voastre.

Meanwhile, ramai in Lumina si Fa Lumina in jurul tau! Am venit aici sa ridicam Vibratia Pamantului impreuna.

Cu iubire,

Alexandra

Related Posts

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și utilizarea cookie-urilor conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Detalii aici.

gratuit
meditatia pacii

Prin abonarea la newsletter vei primi acces la meditația gratuita și la newsletterele mele.

Te poti dezabona în orice moment :)

IMG_9592